Vstoupit do kurzu

Tato lekce se zaměřuje na přípravu jednoduché a rychlé zelňačky. Za pár minut si připravíte chutnou polévku plnou zeleniny. Pokud máte rádi českou kuchyni, budete tuto lekci milovat. Patří totiž do kurzu s názvem „Nejlepší recepty české kuchyně“, který vám představí nejzákladnější a nejoblíbenější české recepty. Lektorem kurzu je Radek Pálka, šéfkuchař s bohatými zkušenostmi. V kurzu se dozvíte nejen základy a pravidla české gastronomie, ale také vychytávky, které vám během vaření usnadní život. Radek Pálka vám ukáže, jak vařit dokonalé knedlíky a jak udělat i ty nejsložitější české pokrmy. K dispozici budete mít také recepty, které si budete moci stáhnout a vytisknout. Pokud vás tento kurz zaujal, nezapomeňte se podívat i na další kurzy vaření na stránkách Kurzy pro radost.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu