Moravský vrabec, kysané zelí

Radek Pálka
06.02.2024 04:59

Vstoupit do kurzu

V této online video lekci se naučíte připravit moravského vrabce s kysaným zelím. Ačkoli je moravský vrabec tradičním jídlem Moravy, může se s ním klidně pochlubit i česká kuchyně.

Tato lekce je součástí kurzu „Nejlepší recepty české kuchyně“. V kurzu vás provede zkušený lektor Radek Pálka, který se specializuje na českou kuchyni. Kurz vám poskytne základní informace o české gastronomii, naučí vás připravit nejzákladnější a nejoblíbenější česká jídla a představí vám různé vychytávky, které vám usnadní vaření. Lektor se také věnuje knedlíkům a poradí vám, na co je třeba myslet a co dodržovat při jejich přípravě.

Všechny recepty, které lektor představuje, najdete pod videem ke každé lekci. Recepty si můžete stáhnout a vytisknout, abyste je měli vždy po ruce.

Tento kurz je ideální pro všechny, kteří se chtějí naučit vařit tradiční česká jídla bez chemických náhražek a dochucovadel. Získáte nejen uznání od svých blízkých, ale také oblíbení a obdiv vašich přátel.

Šéfkuchař Radek Pálka radí: „Dáte-li mým receptům čas, lásku a pohodu, budete v budoucnu vařit líp, než leckterý šéfkuchař.“

Pokud vás tento kurz zaujal, určitě si prohlédněte i další kurzy vaření.

Přejeme vám dobrou chuť!

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu