Založení těsta s rozkvasem

Pavla Machová
06.02.2024 00:16

Vstoupit do kurzu

V této video lekci se dozvíte správný postup a gramáž při zakládání těsta s rozkvasem. Pavla Machová, vaše lektorka, vám představí všechny důležité kroky, abyste byli schopni vykynout a upéct chutný a křehký kvasový chléb. V tomto kurzu se naučíte péct hned dva typy chleba – bez rozkvasu a s rozkvasem. Rozdíl mezi těmito dvěma chleby vám Pavla vysvětlí ve svém kurzu. Na začátku je důležité naučit se připravit kvásek, který je základem pro upečení dobrého chleba. Pavla vám také poradí, jaké používat mouky, protože ne každá mouka je vhodná pro pečení chleba a založení kvásku. Během kurzu se dozvíte také, jak těsto na chléb překládat a stáčet, kolik času budete na pečení chleba potřebovat a jak zužitkovat přebytky žitného kvásku. Pavla Machová je pekařka samouk a v tomto kurzu s vámi sdílí své zkušenosti a poznatky, které získala během své cesty k pečení dokonalého domácího chleba. Přestože začínala pokus – omyl, nyní ví, jak správně postupovat, aby chlebové těsto bylo dobře připravené a vykynuté. Pokud se chcete stát mistrem v pečení kvasového chleba, pak vám můžeme tento kurz od Pavly Machové vřele doporučit.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu