Založení rozkvasu

Pavla Machová
06.02.2024 00:16

Vstoupit do kurzu

Lekce s názvem „Založení rozkvasu“ je součástí video kurzu „Pečení kvasového chleba“ s lektorkou Pavlou Machovou. Tato lekce je zaměřena na znovu zopakování základních informací o rozkvasu a naučení se, jak ho správně založit. Video nám ukáže, jaký vliv může mít rozkvas na dobu kynutí těsta a jak může ovlivnit celkovou kvalitu chleba.

Kurz „Pečení kvasového chleba“ s Pavlou Machovou je vhodný pro všechny, kteří se chtějí naučit péct domácí chléb. Pavla nás naučí péct dva různé typy chleba – jeden bez rozkvasu a druhý s rozkvasem. V kurzu se dozvíte také, jaké druhy mouky je vhodné používat při pečení chleba a jak správně připravit kvásek.

Lekce „Založení rozkvasu“ je důležitou součástí kurzu, protože správný rozkvas je základem pro kvalitní chleba. Pavla nás naučí, jak si připravit žitný kvásek a jaký je rozdíl mezi chlebem bez rozkvasu a s rozkvasem. Také se dozvíme, jak správně nakládat s těstem na chléb a jak dlouho bude trvat celý proces pečení.

Pavla Machová je samouká pekařka, která se naučila péct chléb prostřednictvím pokusů a omylů. V kurzu nám předá své znalosti a zkušenosti, aby bylo naše chlebové těsto perfektně připravené a vykynuté. Po absolvování tohoto kurzu budete schopni připravit vlastní domácí chléb, který potěší rodinu i hosty.

Pokud se chcete dozvědět více o obsahu kurzu a o Pavle Machové, neváhejte se podívat na plný popis kurzu výše.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu