Italská kuchyně nabízí spoustu skvělých vegetariánských receptů a my tentokrát představíme jeden z nejoblíbenějších. 🇮🇹 Šéfkuchař Roman Paulus prozradí recept na výborné lasagne s rajčatovou omáčkou a zapečenou zeleninou – lilkem a cuketou. 🍆 Přidat ale můžete, cokoliv máte rádi. Skvěle se budou hodit třeba houby nebo špenát. Ti, co mají raději masové recepty, mohou přidat kuřecí maso. Ve video návodu ukážeme i jak připravit skvělou a univerzální rajčatovou omáčku s bílým vínem. 🍅 Můžete si být jisti, že lasagne budou pryč, ještě než stihne zapékací mísa pořádně vychladnout. Dejte nám vědět, s čím si je dáte vy!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/veget…

Suroviny:
Těstoviny:
– 200 g hrubé mouky Belbake
– 2 vejce „M“
– 1 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
Bešamel:
– 650 ml plnotučného mléka Pilos
– 3 bobkové listy Kania
– 10 kuliček nového koření Kania
– 1 cibule
– 100 g másla Pilos
– 70 g hladké mouky Castello
Rajčatová omáčka:
– 50 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
– 6 stroužků česneku
– 1 pálivá paprička
– 75 ml suchého bílého vína Soave
– 400 g krájených rajčat Freshona
– keramický mlýnek s mořskou solí Kania
– keramický mlýnek s pepřem Kania
Lasagne:
– 1 větší lilek
– 2 cukety
– 2 hrsti čerstvé bazalky
– 200 g sýra s modrou plísní Rival Pilos
– 100 g parmezánu Parmigiano Reggiano Italiamo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu