Upečený chléb

Pavla Machová
06.02.2024 00:16

Vstoupit do kurzu

Vítejte v lekci „Upečený chléb“ z kurzu „Pečení kvasového chleba“ s Pavlou Machovou. Tato lekce se zaměřuje na správné znění dobře upečeného chleba.

V rámci kurzu se naučíte péct dva typy chleba – bez rozkvasu a s rozkvasem. Pavla vám vysvětlí rozdíl mezi těmito variantami chleba a pomůže vám upéct domácí chléb podle jejího osvědčeného receptu.

Než se pustíte do pečení, naučíte se připravit kvásek, který je základem chleba. Pavla vám také poradí, jaké typy mouky je vhodné použít pro pečení a jak správně připravit těsto na chléb. Naučíte se také techniky překládání a stáčení těsta a zjistíte, jakou dobu potřebujete na pečení chleba.

Pavla Machová je pekařka samouk. Během svého pečení zkoušela různé přístupy a postupy, až našla ideální způsob, jak připravit dokonalé domácí chlebové těsto. V kurzu sdílí své znalosti a zkušenosti s vámi, abyste také mohli připravit vlastní voňavý a nadýchaný chléb pro svou rodinu a přátele.

Připojte se k nám v kurzu „Pečení kvasového chleba“ a naučte se umění upečeného chleba od Pavly Machové.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu