Suroviny a potřeby

Pavla Machová
06.02.2024 00:13

Vstoupit do kurzu

V lekci se naučíte, jak správně připravit suroviny potřebné k pečení chleba. Dobrý kvásek je základem pro výrobu dobrého chleba, takže se naučíte, jak si připravit žitný kvásek. Také se dozvíte rozdíl mezi chlebem bez rozkvasu a s rozkvasem a jaké typy mouky jsou vhodné k pečení. Lektor Pavla Machová vám ukáže, jak správně překládat a stáčet těsto na chléb a kolik času budete na pečení potřebovat. Kromě toho se dozvíte, jak zužitkovat přebytky žitného kvásku. Pavla Machová je zkušená pekařka a během kurzu vám předá veškeré své znalosti a tipy, které získala během dlouhé cesty k perfektnímu domácímu chlebu. Pokud se chcete naučit péct svůj vlastní chléb, tak si tento kurz určitě nenechte ujít.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu