Jaké je to vařit během sněhové přeháňky na hornické věži? To si ozkoušel Martin Škoda při přípravě tradiční Uhlířiny. Připravte si i vy tuto českou pochoutku společně s ním.

📜 Na noky budete potřebovat:

50 g hladké mouky
50 g polohrubé mouky
1 vajíčko
trochu vody
větší špetku soli

na uhlířinu nezapomeňte:
100 g špeku
20 g sádla
1 větší cibuli
1 paprikovou klobásu (vylepšovák, není nutné)
500 g uvařených brambor
1 lžíci drceného kmínu
800 g vepřové panenky (vylepšovák, není nutné)
sůl
pepř

Byla by škoda na servis nevyužít:
kyselé okurky
zelný salát (není nutné)

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarketcz
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu