Na tohle jídlo možná někteří z vás nemáte nejlepší vzpomínky z dětství, přitom stačí strašně málo a vznikne oběd či večeře, kterou si zamilujete. Vepřové v mrkvi je česká klasika se vším všudy, která když se udělá, jak má, stojí za to. V tomto receptu přitom kladu důraz na konec plýtvání. Není totiž žádný problém použít mrkve neobyčejných tvarů, které navíc nemusíte ani loupat, u masa lze sáhnout po ořezu, tedy levných odřezcích třeba z krkovice a plece, do vývaru pro změnu doporučuju použít i vepřové kosti, které často končí v koši, ale přitom v tomhle receptu udělají hodně muziky.

Další skvělé recepty najdete na https://pomahamehezkycesky.cz/recepty/

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarket…
nebo na webu: https://www.penny.cz/

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu