Podívejte se, jak Martin Škoda připravuje tradiční české vepřové se špenátem a brambory ozdobené volským okem. Recept plný chuti a energie.

📜 Budete potřebovat:

Na přípravu špenátu:
– 1 menší cibule
– 30 g másla
– 1 lžíce rostlinného oleje
– 1 menší cibule
– 500 g mraženého listového špenátu
– 50 ml vody
– 1 vejce
– 2 lžíce zakysané smetany
– 1 až 2 stroužky česneku
– sůl
– pepř

Na vepřové se bude hodit:
– 1 kg vepřová pečeně nebo krkovice
– sůl, pepř, špetka cukru
– 30 g másla

Brambory potřebují:
– 750 g předvařených brambor ve slupce
– 2 lžíce rostlinného oleje
– sůl
– pepř

A na volské oko potřebujete:
– 5 vajec
– 1 lžíce rostlinného olej
– sůl
– pepř

Nezapomínáme ani na podávání, ke kterému sedne:
– snítka petrželky

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarketcz
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu