Dnes potěšíme všechny milovníky masa! V novém videu ze série #varimehezkycesky vám Martin Škoda ukáže, jak připravit výbornou krkovičku. A jako přílohu zvolil pečené brambory a svěží okurkový salát. Tak pojďte vařit s námi!

Vepřová krkovice na česneku, křupavé pečené brambory a svěží okurkový salát
Na 5 porcí budete potřebovat:

👉 Na maso
– 5x 200 g vepřové krkovice bez kosti DOBRÉ MASO
– 8 stroužků česneku OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ
– asi 100 g másla
– 250 ml bílého vína
– 2 lžíce rostlinného oleje
– sůl, pepř
– 1 malou lžičku cukru

👉 Na brambory
– 800 g větších brambor
– 2 lžičky mleté papriky PENNY
– mleté chilli (dle chuti)
– sůl a pepř
– 1 lžičku drceného kmínu PENNY
– snítku tymiánu nebo rozmarýnu (není nutné)
– 3 lžíce rostlinného oleje

👉 Na salát
– 2 salátové okurky my BIO
– 400 g zakysanou smetanu BONI
– sůl, pepř
– ocet a cukr (na dochucení)

👉 Na servis
– snítku pažitky

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarketcz
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu