Kdo by neznal univerzální hnědou omáčku? 🤔
Máte pocit, že to není nic pro vás? To jste ještě neochutnali tu od Martina Škody! 😍 Kvalitně připravená UHO může být opravdu skvělá. Pak už jen přidat hovězí plátek s petrželkovými brambory a výborný oběd je na světě. 🌏 Tak vyzkoušejte! 😋

📖 Na 5 porcí potřebujete:

👉 Na UHO
1,5 litru hovězího nebo vepřového vývaru
5 až 6 cibulí
100 g sádla Řezníkův talíř
3 lžíce hladké mouky (případně hladké celozrnné) PENNY
sůl a mletý černý pepř (dle chuti)
10 kuliček nového koření PENNY
3 ks bobkový list PENNY

👉 Na maso
5x 200 g plátky hovězího masa
sůl, pepř
špetka cukru
3 lžíce rostlinného oleje

👉 Na servis
30 g másla BONI
800 g malých brambor
20 g listové petržele

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu