Martin Škoda si k dnešnímu vaření přizval na pomoc šikovného Maxe z fotbalového klubu Dynamo v Českých Budějovicích. Společně připravili ideální oběd pro horké letní dny – těstovinový salát s bylinkovým pestem a pečeným pstruhem. Léto s PENNY hezky česky je v plném proudu. ☀

📃 Na přípravu 5 porcí těstovinového salátu s bylinkovým pestem a pečeným pstruhem budete potřebovat:

👉 Na salát:
400 g těstovin SAN FABIO
250 g cherry rajčat
1 salátovou okurku my BIO
1 velkou mrkev
4 lžíce kukuřice v nálevu my BIO
hrst čerstvé bazalky
sůl, pepř

👉 Na pesto:
velkou hrst listové petržele
6 sušených rajčat
1 lžičku dijonské hořčice
olivový olej dle potřeby (nebo olej ze sušených rajčat)
sůl, pepř
2 lžíce kukuřice v nálevu
šťávu z ½ citronu (nebo dle chuti)

👉 Na rybu:
cca 700 g pstruha lososovitého
sůl, pepř
1 lžičku mleté papriky
1 lžíci olivového oleje
šťávu z ½ citronu

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarket…
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu