Martin Škoda se vrhnul na oblíbené české jídlo, které si nyní můžete připravit i vy doma! Podívejte se jak na španělského ptáčka.

📜 Budete potřebovat:
– 900 g hovězí maso (kýta, spodní šál)
– 4 natvrdo uvařená vejce
– 4 lžíce plnotučné hořčice
– 200 g slanina / špek
– 50 g sádla
– 1 špekáček (nebo kousek gothaje)
– 4 nakládané kyselé okurky
– 3 cibule
– 2 lžíce hladké mouky
– asi 1 litr hovězího nebo vepřového vývaru
– sůl
– pepř
– 2 ks bobkový list
– 6 kuliček nového koření

Byla by Škoda nevědět, že:
Pokud máte rádi kyselejší variaci, do omáčky můžete na začátku společně s vývarem přilít také zhruba 100 ml láku z okurek.

A na závěr se vám bude hodit:
– 5 porcí rýže
– snítka pažitky nebo petrželky

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarketcz
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu