Připravte si s PENNY poctivé jihočeské kuřecí rošťáky. Jejich přípravou vás provede Martin Škoda, který se recept naučil od jeho babičky.

📜 Budete potřebovat:
– asi 1 kg kuřecích prsou (případně vepřová krkovice)
– 3 lžíce plnotučné hořčice
– 2 lžičky dijonské hořčice
– 3 až 4 lžíce bramborového škrobu
– 2 vejce
– 1 lžíce rostlinného oleje
– 1 plná lžička sušeného mletého česneku
– Sůl a pepř
– asi 700 ml rostlinného oleje (na smažení)

Na omáčku potřebujete:
– 250 g niva (nebo jiný sýr s modrou plísní)
– 300 ml smetana ke šlehání
– 2 stroužky česneku
– sůl a pepř

a na podávání se bude hodit:
čerstvé pečivo
pažitka

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarketcz
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu