Zpříjemněte si podzimní večer s červeným vínem trochu jinak. 💛 Nakupte hovězí kostky na guláš od značky DOBRÉ MASO, pár dalších ingrediencí a chutná večeře je na světe. 😋 Martin Škoda vám mimo jiné ve videu poví, proč neloupe zeleninu. 🤔 Vařečky do ruky a jde se na to!

📃 Na 5 porcí dušeného hovězího masa na červeném víně s restovanou kořenovou zeleninou budete potřebovat:

👉 Na maso
900 g hovězích kostek na guláš DOBRÉ MASO
2 až 3 cibule
1/4 menšího celeru
2 mrkve
2 kořenové petržele
2 plné lžíce protlaku SAN FABIO
4 stroužky česneku OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ nebo 2 lžičky sušeného česneku PENNY
asi 500 ml červeného suchého vína
divokého koření (3 ks bobkového listu PENNY, 6 kuliček nového koření PENNY, 8 kuliček pepře PENNY)
800 ml hovězího vývaru
3 lžíce sádla ŘEZNÍKŮV TALÍŘ
sůl a černý mletý pepř PENNY

👉 Na kaši
1 kg brambor OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ
500 g másla BONI
mléko a smetanu BONI (dle potřeby)
sůl

👉 Na servis
snítka pažitky

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarketcz/
PENNY bojuje proti plýtvání potravin! 🚯 Zjistěte více na 👉🏻 https://www.penny.cz/-konec-plytvani

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu