Další výzva vznikla z obsahu lednice, který mi nabídla herečka a zpěvačka Erika Stárková a musím, říct, že to byla jedna z těch nejtěžších… Ale o to lepší byl taky výsledek. Z tempehu a kysaného zelí jsem udělal svojí variaci na slavné alsaské jídlo Choucroute. Tahle klasika se sice normálně dělá se spoustou masa, ale já vám chci nabídnout trochu odlehčenou cestu právě s tempehem.

A protože toho měla Erika v lednici celkem hodně a kysané zelí s čokoládou a mákem by dohromady prostě nešlo, rozhodl jsem se, že udělám ještě jeden bonusový recept, rychlou a snadnou bábovku. Nakonec nezbyl ani kousek, co se nesnědlo při natáčení, tak si vzala Erika s sebou na zkoušku s kapelou a prý si všichni moc pochutnali 🙂

Celý recept naleznete zde: https://www.penny.cz/penny-corner/Kon…

Další skvělé recepty najdete na https://pomahamehezkycesky.cz/recepty/

💛 Sledujte PENNY na:
Facebooku: https://www.facebook.com/PennyMarket
Instagramu: https://www.instagram.com/pennymarket…
nebo na webu: https://www.penny.cz/

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu