S tímto chalupářským receptem snadno zasytíte celou rodinu nebo oslníte všechny hosty na své zahradní party. 🎉 Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil jednoduchý recept na hovězí ragú (eintopf), které výborně chutná, ale hlavně jej bez velké námahy připravíte klidně i v kotlíku nad ohněm (samozřejmě si vystačíte i s velkým hrncem a klasickým sporákem). 🔥 Francouzský nádech přidává této variaci na hovězí guláš kořenová zelenina a červené víno. 🇫🇷 Tak se pusťte do krájení a napište nám pak, jak vám chutnalo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovez…

Suroviny:
– 1 kg hovězího zadního ze stehna bez kosti Řezníkova čerstvá porce
– bio extra panenský olivový olej Primadonna
– 1 svazek petržele
– 1 svazek mrkve
– 4 bobkové listy Kania
– keramický mlýnek s mořskou solí Kania
– keramický mlýnek s pepřem Kania
– 1 větší cibule
– 4 řapíky celeru
– 5 stroužků česneku
– 140 g rajčatového protlaku Freshona
– 200 ml červeného suchého vína
– 2 sklenice (800 g) vařené cizrny Freshona
– čerstvý rozmarýn
– 1 svazek lahůdkové cibulky
– 1 chléb

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu