Čtvrté a páté krmení kvásku

Pavla Machová
06.02.2024 00:14

Vstoupit do kurzu

V čtvrté a páté lekci našeho kurzu „Pečení kvasového chleba“ se budeme věnovat dalšímu postupu s kváskem. Kvásek je totiž živý organismus a začíná se měnit jakmile s ním začneme pracovat. Jak s kváskem dále nakládat a jak zpracovat jeho přebytky? To se dozvíte v této lekci. Dobrý kvásek je základem pro upečení skvělého chleba, proto je důležité vědět, jak se o něj správně starat. Pavla Machová, naše lektorka, vám představí různé způsoby jak připravit kvásek a jaké použít mouky k pečení. Také se dozvíte, jak správně překládat a stáčet těsto na chléb. A samozřejmě se podělíme i o tipy, jak zužitkovat přebytky kvásku. Pokud byste rádi pekli vlastní domácí chléb, neváhejte a připojte se k našemu kurzu!

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu