Chleba s rozkvasem do trouby

Pavla Machová
06.02.2024 00:17

Vstoupit do kurzu

V lekci s názvem „Chleba s rozkvasem do trouby“ se naučíte, jak poznat, že je těsto dostatečně nakynuté a jak připravit kvásek. Lekce také vysvětlí, jak správně nahřát troubu a jaké jsou správné postupy při pečení chleba. Tato lekce je součástí online videokurzu „Pečení kvasového chleba“ s lektorkou Pavlou Machovou. V rámci kurzu se naučíte péct jak chléb bez rozkvasu, tak chléb s rozkvasem. Pavla Machová vám také ukáže rozdíly mezi těmito dvěma typy chleba a poradí vám, jaké mouky používat při pečení. Kromě toho se dozvíte různé tipy a triky pro přípravu a pečení chleba. Pavla Machová je pekařka samouk a ve svém kurzu předává své mnohaleté zkušenosti s pečením chleba. Pokud se chcete naučit péct domácí chléb, který bude voňavý, nadýchaný a chutný, je tento kurz ideální volbou pro vás.

Vstoupit do kurzu

Reklama
Zavřít reklamu