Uvařit si doma autentický asijský recept je překvapivě snadné! Šéfkuchař Roman Paulus tentokrát připravil krevetovou polévku. 🍤 Tato asijská specialita s drůbežím nebo zeleninovým vývarem voní exotikou – zázvorem, kokosovým mlékem a hlavně vařenými krevetami (kdo nemá rád krevety, může si jednoduchou záměnou připravit kuřecí asijskou polévku). 🍜 Je to také jeden z receptů, ve kterém využijete speciální japonské udon nudle nebo hlívu ústřičnou (ale můžete zapojit i shitake houby nebo třeba restované žampiony). 🍄 Dejte nám do komentářů vědět, jak vám zachutnala!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/asijs…

Suroviny:
– wok olej Vitasia
– 02 lžíce sekaného zázvoru
– 2 stroužky česneku
– 4 lžíce červené kari pasty Vitasia
– 1 lžíce třtinového cukru Belbake
– 1 l kuřecího vývaru
– 200 ml kokosového mléka Vitasia
– keramický mlýnek s mořskou solí Kania
– 1 větší mrkev
– 100 g hlívy
– 1 balení Udon nudlí Vitasia
– 4 vejce „M“
– 400 g vařených loupaných krevet
– 2 lahůdkové cibulky
– česnekové chipsy
– 1 limetka (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Zobrazit více Zobrazit méně
Zavřít reklamu